Min profil

Profildetaljer

Regine är född och uppvuxen i Värmländska Kristinehamn. Hon har alltid älskat böcker och närt en dröm att skriva själv. Drömmen blev verklighet när hon 2014 påbörjade sin första roman, som till slut blev två böcker om Jonna. Med en bakgrund som beteendevetare och vägledare vill Regine med sina böcker spegla den utmanande resan att hitta hem till sig själv.
Men hon skriver inte bara romaner. Intresset att baka har också blivit ett bokprojekt. Tillsammans med Patric Liljestrands formgivning och foto skapades en vacker och inbjudande bakbok.
I framtiden kommer säkerligen fler bokidéer förverkligas. Några är redan på gång. Den som väntar på något gott... ????

Det godaste jag vet - en bakbok med insikter (2015) FramSteget Bokförlag
" Enkla, tidlösa och smaskiga recept. Inbakat bland ingredienser och härliga bilder finns personliga tankar och insikter. Perfekt bok för den vanliga människan som bakar för sitt eget höga nöjes skull. En god bok med djup och hjärta - som ger mersmak :-)"
Läs mer om boken här.

Cool och enastående (2016) FramSteget Bokförlag
"Regines debutroman handlar om Jonna som, långsamt och med visst motstånd, börjar förstå att den trygga vardagen kastar långa skuggor. Vad är det som händer? Vill hon veta? Helst inte. Men när Rösten dyker upp och börjar ställa henne mot väggen är det svårt att fortsätta blunda. En bok om att hitta sig själv, skriven med humor och värme ."
Läs mer om boken här.

Jonna Modig (2016) FramSteget Bokförlag
"Den andra romanen om Jonna tar vid där den första slutade. Den här gången är Jonna helt utanför sin trygghetszon. Utmaningarna duggar tätt. Mystiska brev, nya vänner och pinsamma möten på ICA blandas med den tills synes omöjliga uppgiften att samarbeta med sitt ex. Sorg och frihet. Kärlek och rädsla. Alla känslor finns med på resan mot självtillit och lycka. En annorlunda kärleksroman."
Läs mer om boken här.
Kubb & paraply - reloaded (2016) FramSteget Bokförlag
"Lokalhistoria i mikroformat. Personlig och humoristisk tidsresa i Kristinehamn. Utgångspunkten är Sten Grundels kåserier om familjen och annat från 1969 - 70. Dottern Regine har sammaställt dem i nutid och svarat an på dem på sitt eget speciella sätt."
Sociala profiler
Kontouppgifter
FramSteget Bokförlag har funnits sedan 2010. Regine Grundel är förlagschef och projektledare. Patric...
Patric Liljestrand har skrivit fem romaner och ett gäng andra oskyldiga alster. Första romanen kom ...
Målare, musiker och författare.
Patric Liljestrand har skrivit fem romaner och ett gäng andra oskyldiga alster. Första romanen kom ...
This user does not have anyone who started connection him/her yet.
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO